Portret

Individueel € 195,-

Twee personen € 295,-

Drie of vier personen € 395,-

Grotere groepen op afspraak

Visagie en haar

Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken  van een visagiste voor haar en make-up. De kosten hiervan bedragen € 75,- per persoon.

Waar

In de studio. We hebben een grote studio met diverse settings en attributen beschikbaar. Deze kunnen allemaal gebruikt worden. Daarnaast is er een grote ruimte beschikbaar voor visagie met een afgescheiden deel om u om te kunnen kleden. Koffie, thee en andere drinkwaren zijn uiteraard aanwezig.

Indien op locatie gefotografeerd wordt dan worden reiskosten, € 0,50 per km, in rekening gebracht. Dit wordt berekend vanaf de studiolocatie.  

Werkwijze

Na ontvangst en een korte verkenning van de ruimtes, bespreken we de wensen die u heeft. Er worden altijd wat testfoto’s gemaakt. Hiermee wordt het licht geoptimaliseerd en tegelijkertijd gaat u zich wat meer ontspannen voelen.

Daarna gaan we serieus aan het werk. Foto’s worden al ter plekke met u bekeken en doorgesproken aan de hand van computerbeelden. Eventueel daar uit voortvloeiende wensen kunnen meteen meegenomen worden in een nieuwe reeks foto’s.

Dan volgt de fase van nabewerking. U krijgt een link via mail/whatsapp toegestuurd waarmee u de foto’s kunt bekijken en opmerkingen kunt plaatsen. Wanneer dit proces is afgerond, dan worden de foto’s klaar gezet voor downloaden binnen dezelfde applicatie als waarmee u de foto’s heeft beoordeeld.

Verdere informatie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn kunt u hier lezen.

error: Content is protected !!