Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WPReset has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.verbeek-fotografie.nl/wp-content/plugins/wp-reset/wp-reset.php on line 20
Over mij > Henny Verbeek Fotografie

OVER MIJ

Ik maak portretten, maar de beste portretten worden gemaakt als het klikt tussen het ‘portret’ en mij.


Mijn Fotografie

Als een fotograaf geeft om de mensen voor de lens en meeleeft, scheelt dat enorm. De fotograaf is het instrument, niet de camera.

Richard Avedon, Amerikaans fotograaf (1923 – 2004)


Een persoonlijke foto laat zien wie je bent. Het is om die reden belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Hier past geen haastwerk, we nemen de tijd. We spreken uw wensen door, oefenen en testen wat alvorens het echte werk begint. De resultaten worden aan de hand van computerbeelden bekeken en besproken en uiteindelijk kiest u met welke foto’s er verder wordt gewerkt.

FLEXIBEL

U komt bij mij in de studio voor een foto die U wilt. U kunt kiezen uit verschillende achtergronden en attributen. Er is een aparte ruimte voor visagie en om u aan te kleden. Indien u wenst kunt u gebruikmaken van een visagist. Ik maak gebruik van verschillende soorten verlichting en beheers vele fotografische stijlen.

UNIEK

U komt bij mij in de studio voor een foto die U wilt. Het resultaat is bijna altijd een foto die uniek is, een eigen persoonlijke uitstraling heeft. Een foto die verrast en die u met veel plezier aan uw omgeving wilt laten zien.

AANDACHT

U komt bij mij in de studio voor een foto die U wilt. Deze foto onstaat door persoonlijke aandacht en reflectie. U kunt de foto’s zelf beoordelen en uw wensen uiten voor een nabewerking. Dit doet u in de studio, maar ook thuis achter uw computer waar u door middel van een webapplicatie aangeeft hoe u de foto(‘s) aangepast zou willen hebben.

HENNY VERBEEK
HENNY VERBEEK

FOTOGRAAF